No SSO cookie

Audi recall

voteaza
(0/ 0)
Audi recall
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Audi efectueaza un recall pentru modelele A6, S6 si RS6, datorita unor posibile probleme la rezervorul de carburant.

 
 

Daca sunteti proprietarul unui Audi, in special unul care are cifra sase (6) in componenta numelui, ar trebui sa faceti o vizita la un atelier mecanic specializat in masini germane, in speta specializat in repararea celor fabricate la Ingolstadt.

 

Problema care poate sa apara este la supapa care actioneaza in cazul rasturnarii, intrerupand alimentarea cu carburant a motorului. Aceasta supapa se poate sa se fi defectat si sa permita carburantului sa curga pe sol, in loc sa alimenteze masina, deoarece circuitul de alimentare trece prin ea.


Audi si National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) au anuntat un recall pentru anumiti ani de fabricatie ai modelelor Audi A6, S6 si R6. Recallul afecteaza modelul A6 fabricat in perioada 2001-2004, S6 din 2002-2003 si RS6 fabricate in anul 2003. In total este vorba de 5.992 vehicule care este posibil sa fie defecte sau in curs de defectare.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2695 :: 22.15MB