No SSO cookie

Audi R8 Spyder tunat de Sport Wheels

voteaza
(0/ 0)
Audi R8 Spyder tunat de Sport Wheels
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sport Sweels a realizat un nou pachet de imbunatatiri pentru modelul Audi R8 Spyder. Imbunatatirile sunt atat mecanice, cat si de design.

 
 
Noul pachet Galactic realizat de Sport Wheels consta intr-o imbunatatire a puterii maxime pana la 600 CP. Noul Audi R8 Spyder Galactic este vopsit complet in negru si este dotat cu jante OZ de 20" in valoare de 4.400 de euro. Tunerul a declarat ca modelul Galactic are o manevrabilitate imbunatatita semnificativ, imbunatatire care costa 7000 de euro.

Pachetul de tuning este compus din doua etape. In prima etapa, tunerul recalibreaza ECU-ul rezultand o sporire a puterii cu 40 CP. Puterea totala este de 565 CP, iar cuplul de 560 Nm. Costul acestei recalibrari este de 1.500 de euro.

A doua etapa
consta in ridicarea puterii totale la 600 CP, iar a cuplului la 580 Nm. Aceasta crestere a puterii este rezultatul folosirii unui sistem de evacuare mai performant. Pretul noului sistem de evacuare este de 5.800 de euro.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.5972 :: 22.17MB