No SSO cookie

Audi pregateste un RS5 Cabrio?

voteaza
(0/ 0)
Audi pregateste un RS5 Cabrio?
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cateva schite aparute pe Internet sugereaza iminenta aparitie a unui model RS5 Cabrio.

 
 

Aparent, Audi are in plan sa scoata pe piata o versiune decapotabila RS5. Cateva schite care reprezinta modelul de mare performanta, lasat fara plafon, sugereaza ca zvonul ar putea fi de fapt o realitate.


Judecand dupa desene, masina ar avea acelasi numar de locuri in interior si va folosi acelasi sistem electric de actionare al plafonului, realizat tot din material textil, ca si la actualele A5 si S5 Cabrio. Restul vehiculului a primit acelasi facelift pe care l-am vazut cu totii la Frankfurt Motor Show, saptamana trecuta.

Sub capota, cumparatorii vor puta opta  pentru motorul in 8 cilindri, de 4,2 litri, disponibil si pe modelul RS5 coupe. Acesta ofera 450 CP si 430 NM cuplu motor, fiind mai mult decat probabil imperecheat cu transmisia automata S-Tronic cu dublu ambreiaj. Si bineinteles, sistemul Quattro va fi disponibil ca dotare standard.

Pana la aceasta ora, Audi n-a dat niciun comunicat oficial despre eventualul debut al masinii, sau locul unde aceasta s-ar putea intampla, nici carei piete ii este adresata masina, asa ca tot ce putem face este sa asteptam noi date si detalii.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2298 :: 17.78MB