No SSO cookie

Audi confirma modelul S1

voteaza
(0/ 0)
Audi confirma modelul S1
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Un oficial Audi a confirmat faptul ca Audi va realiza un model S1.

 
 
CEO-ul Audi, Rupert Stadler, a declarat ca Audi va lansa un model sportiv bazat pe actualul Audi A1. Noul model de performanta va completa linia de modele S. Acesta a declarat ca sportivitatea este o parte importanta pentru Audi si ca s-a discutat serios despre un model S1.

Rupert Stadler nu a dorit sa ofere mai multe informatii despre posibilele performante ale noului A1, acesta dorind doar sa concluzioneze ca va fi un model extrem de competitiv pe segmentul sau.

Cei de la Autocar au declarat la inceputul anului ca noul Audi S1 ar putea fi dotat cu un propulsor de 1.4 litri suparalimentat, capabil sa dezvolte 180 CP. Inginerii au declarat la lansarea noului A1 ca si propulsorul de 2.0 litri TFSI ar putea incapea in compartimentul motor. Cel mai probabil ca transmisia folosita va fi cea DSG cu sapte rapoarte.

Andrei Monenciu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de FlorentinaGabriela

Superba !

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2083 :: 22.11MB