No SSO cookie

Audi A5 by Project Kahn

voteaza
(0/ 0)
Audi A5 by Project Kahn
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Britanicii de la Project Kahn s-au gandit sa ii acorde ceva atentie si modelului A5 de la Audi, dotat cu motorul de 3 litri.

 
 
 

Pachetul de la Project Kahn este axat in majoritate pe partea estetica, singurele modificari de ordin tehnic fiind o suspensie mai joasa cu 35 mm si un sistem de evacuare a gazelor de esapament din otel inoxidabil, cu patru evacuari.

 

In ceea ce priveste aspectul, partea frontala este de inspiratie R8, cu o grila fata extrem de agresiva, in timp ce in spate a fost modificat spoilerul si a fost montata o aripa deportanta pe capacul portbagajului. De asemenea, jantele au fost inlocuite cu unele de provenienta RSL, de 21 inch.

 

In interior, habitaclul oricum elegant al lui A5 a primit tapiterie din piele Nappa pentru scaune, pedalier din aluminiu si un panou de bord revizuit. Cu toate modificarile, un A5 Sport Coupe by Project Kahn complet costa de la circa 36.000 de euro in sus.

 

Cristian Iovitu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2595 :: 17.79MB