No SSO cookie

Audi A1 depaseste asteptarile specialistilor

voteaza
(0/ 0)
Audi A1 depaseste asteptarile specialistilor
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Datorita cererilor inregistrate, Audi isi extinde vanzarile modeluluI A1 catre toate pietele mondiale, exceptand SUA si China.

 
 
Incepand cu anul 2011, Audi isi va largi oferta de A1 si in afara Europei, datorita cererilor inregistrate.  Mai precis, statistica web-site-ului dedicat modeluluI A1 a atras peste 150.000 de posibili clienti interesati, veniti din toate colturile lumii. Compania germana a prevazut o productie medie de 100.000 de unitati ale modelului A1, pe an, in special pentru piata din Europa.


Seful departamentului de vanzari, Peter Schwarzenbauer, a declarat ca Audi isi va extinde productia modelului A1 cu 20 de procente, cu tinta directa catre segmentul de piata ocupat in prezent de proprietarii de Mini Cooper (BMW), pentru ca, din pacate, Mercedes inca nu a fabricat un model care sa se incadreze in segment si sa fie si competitiv.
"Rapoartele venite de la dealerii nostri din intreaga lume ne-au aratat un interes pentru modelul A1, care ne-a depasit cu mult asteptarile" a declarat Peter Schwarzenbauer intr-un comunicat oficial Audi.


Exista insa un mic amanunt care scapa: Audi A1 nu este inca destinat si pietei americane, si nici celei din China. Oficialii Audi au declarat ca n-au luat inca o decizie cu privire la piata chineza, dar ca aceasta va fi luata si comunicata in scurt timp.


Se pare ca Audi planuieste sa faca mai intai un studiu de piata asupra impactului unui model mic, ca A1, asupra tinerilor chinezi, deoarece intentioneaza sa intre pe o piata virgina, si sa atinga cu A1, un procent de 80% de proaspeti proprietari de Audi.


Cat despre piata americana, este necesar un alt unghi de abordare. Analistul de la Bankhaus Metzler, Juergen Pieper a declarat: "Lucrurile stau cu totul altfel. A1 este mic si scump. N-are cum sa aiba succes aici."


S-ar parea ca domnul Pieper n-a auzit in viata sa de un brand care se numeste "MINI".


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.9750 :: 17.8MB