No SSO cookie

Aro a lansat noi modele

voteaza
(0/ 0)
Aro a lansat noi modele
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

 
 
Modernizare si calitate sint punctele de plecare pentru noile modele Aro prezentate de Aro Cimpulung la Salonul Auto Bucuresti 2001, potrivit declaratiilor directorului comercial, Aurel Dordea.

In premiera nationala, Aro a lansat modelul Aro 29, un autovehicul usor in varianta autocamioneta, cu post de conducere semiavansat. Directorul Aurel Dodrea a precizat ca spera ca, intr-un an, Aro 29 sa poata fi lansat ca produs de serie.

Din gama Aro 24, la tirg au fost lansate modelele 264 si 266, ce prezinta o arhitectura noua, apropiata de oferta concurentei, si o plansa de bord schimbata. In plus, Aro 266 are 7 locuri si o un noua actionare a inchiderii usilor.

Din gama Aro 10, firma propune modelul Cabriolet (derivat din Spartana) si Aro 114, cu motorizare performanta. In premiera, Aro 10 este echipat cu model Turbo Diesel Renault, depoluant la nivel Euro III. Autovehiculele Aro 24 sint dotate cu motoare ce corespund noilor norme de poluare, dar la nivel Euro II.

Directorul tehnic si de calitate al societatii, Marcu Sergiu, a precizat ca noile modele scot in evidenta strategia de modernizare, fiind atinse cinci obiective: performanta dinamica si de protectie a mediului, ameliorare stilistica si confort, utilitate, cresterea calitatii si a fiabilitatii, securitate.

Cu ocazia conferintei de presa, directorul de export-import, Iustin Preoteasa, a prezentat obiectivele comerciale ale firmei: revigorarea exportului pe pietele traditionale si cucerirea unor piete noi. Partial, primul obiectiv a fost atins, a spus Iustin Preoteasa, exporturile crescind cu 50% fata de anul trecut, concomitent cu o crestere a productiei de automobile de la 80 in luna martie la 240 in septembrie.

Pentru promovarea noilor modele, Aro Cimpulung organizeaza in perioada 4 - 6 octombrie, in cadrul SAB, Reuniunea Importatorilor de Autoturisme.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (1)

scris de bogdan7817

Pana la urma nu s-au adaptat si au disparut de pe piata.Pacat.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1868 :: 22.09MB