No SSO cookie

ArmorTech a realizat un BMW X6 cu doua usi

voteaza
(0/ 0)
ArmorTech a realizat un BMW X6 cu doua usi
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

ArmorTech este recunoscut in Rusia si in intreaga lume pentru modelele blindate pe care le-a realizat de-alungul timpului.

 
 
Modelul BMW X6 realizat de catre ArmorTech nu este singurul SUV cu doua usi, tunerii britanici de la Merdad au prezentat luna trecuta un Porsche Cayenne cu doua usi.

Pentru a realiza acest model deosebit, tunerul a trebuit sa renunte la usile spate si sa mute stalpii usilor pentru a putea face loc noilor usi mai lungi cu 250 mm. Acestia au realizat un nou geam spate si un sistem de glisare si rabatare pentru scaune. Acest lucru a fost necesar pentru a permite accesul pasagerilor pe scaunele din spate.

Clientii pot opta si pentru imbunatatiri estetice, imbunatatiri ale performantei, ale sistemului de franare si al interiorului. Armortech nu a oferit nici o informatie cu privire la pretul de achizitie, dar a declarat ca acest model cu doua usi este disponibil oriunde in lume.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2842 :: 17.79MB