No SSO cookie

Allianz-Tiriac vrea sa devina liderul asiguratorilor auto în urmatorii 3 ani

voteaza
(0/ 0)
Allianz-Tiriac vrea sa devina liderul asiguratorilor auto în urmatorii 3 ani
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Compania Allianz-?iriac Asigur?ri SA îşi doreşte să devină lider pe piaaţa românească a asigurărilor auto, orientările companiei îndreptându-se către asigurările de răspundere civilă auto - RCA şi asupra asigurărilor Casco şi Carte Verde.

 
 
[poza1s]Alianz - Ţiriac apreciază că va înregistra, în acest an, prime brute subscrise din poliţe RCA de 9,8 milioane de euro, pentru anul viitor estimând o majorare de până la 17 milioane de euro, a declarat, joi, Sorin Greceanu, directorul diviziei Auto a companiei. "Ne interesează să ne menţinem poziţia de lider pe piaţa asigurărilor auto facultative, iar acest lucru este posibil dacă vom creşte clientela pe asigurările de răspundere civilă auto obligatorii - RCA în perspectiva unificării acestei poliţe cu asigurarea Carte Verde", a explicat Greceanu. Potenţialul pieţei româneşti este în creştere, fiindcă până în prezent doar aproximativ jumătate din posesorii auto români au au încheiat poliţe RCA, iar gradul de cuprindere al asigurărilor facultative este situat la 5-8% din numărul acestora. În România sînt peste 4,2 milioane de posesori de autoturisme. Dintre aceştia, numai 300.000-400.000 deţin o asigurare auto facultativă - Casco. La nivelul întregii pie?e, Allianz deţine o cotă de 25,2% din asigurările auto facultative, 50% din parcul de autoturisme asigurate de companie sînt maşini noi, existînd o conlucrare foarte bună între societate şi majoritatea firmelor de leasing. La sfîrşitul acestui an, veniturile estimate din poliţele Casco vor creşte cu 27%, pînă la 71 de milioane de euro, acest segment reprezentînd cea mai mare pondere în încasările auto. Ponderea veniturilor din primele brute subscrise pentru asigurări auto se va situa, în acest an, la 70% din totalul încasărilor din poliţe non-viaţă, în creştere cu aproape 7% faţă de anul trecut, volumul lor fiind estimat la 90 milioane de euro. Allianz-Ţiriac a încheiat primele nouă luni cu venituri din prime subscrise în valoare de 101,4 milioane euro, nivelul atins fiind cu 27% mai ridicat decît cel raportat la 30 septembrie 2002.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1305 :: 17.77MB