No SSO cookie

Alfa Romeo Giulietta intra pe piata europeana

voteaza
(0/ 0)
Alfa Romeo Giulietta intra pe piata europeana
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Alfa Romeo Giulietta se prezinta cu detalii si fotografii.

 
 
Alfa Romeo Giulietta intra pe pietele majore, dar nu va ajunge, cel putin deocamdata, si in Statele Unite ale Americii.
In urma lansarii de luna trecuta de la Salonul Auto de la Geneva, Alfa a dat publicitatii detaliile si un set de fotografii ale noului model.


Alfa Romeo Giulietta intra in forta in segmentul ocupat de Ford Focus si Volkswagen Golf, fiind un competitor serios la adresa acestora.
Giulietta este cel de al doilea vehicul pe care Alfa il aduce pe piata pentru a inlocui indelung folositul model 147 harchback. Alaturi de Giuletta se afla, deja, MiTo. Impreuna, cele dou vehicule se alatura demersului firmei Alfa-Romeo de a schimba denumirile clasice, numerice, de pana acum ale modelelor sale.
Din punct de vedere stilistic, Giulietta este cel de al treilea model Alfa care se aliniaza noului curent stilistic al constructorului italian.

Interiorul masinii este oarecum inspirat din modelul 8C Cometitionem in special partea din jurul panoului de comanda. In ciuda formei spatelui, Giulietta dispune de mai mult spatiu interior si da o senzatie diferita fata de mult mai condensatul MiTo. In completare, spatiul se poate mari cu plafonul retractabil din sticla, care este insa optional.
Din punctul de vedere al dotarilor, Giulietta are tot ce poate oferi la ora actuala un producator important de autoturisme: sunet Bose, navigatie Tom Tom, Blue&Me, plus multe altele.

Tehnologia nu este insa limitata numai la ce este inclus in habitaclu. Odata cu lansarea, Alfa ofera Giulietta cu patru motorizari: doua pe benzina. de 1,4 litri turbo, cu patru cilindri in linie de 120 si 170 CP si doua turbo-diesel de 1,6, respectiv 2,0 litri care dispun de 105 si respectiv 170 CP. Cele patru echipari vor fi urmate de cea de a cincea, Quadrifoglio Verde, care va readuce pe caroserie si legendarul trifoi cu patru foi. Acesta va dispune de un motor de 1,8 litri, injectie directa, turbo, 235 CP, transmisie DSG.
Intre timp, cele patru motorizari deja disponibile au in completare o transmisie manuala cu sase trepte.

Alfa Romeo Giulietta este un model foarte interesant din punct de vedere al pozitionarii pe piata si a marketingului. Datorita formei si dimensiunilor, dar in special al dotarilor si performantelor, Giulietta se aliniaza la start cu Audi A3 si BMW Seria 1, adica modelele premium ale gamei. Dar privit prin prisma pretului, Giulietta se apropie mai degraba de gama din care fac parte Focus si Golf. Asadar, Alfa Romeo Giulietta va fi un competitor serios pentru ambele segmente.

Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.5839 :: 22.2MB