No SSO cookie

Albul este cea mai populara culoare a masinii in America de Nord

voteaza
(0/ 0)
Albul este cea mai populara culoare a masinii in America de Nord
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Un studiu arata ca albul este culoarea preferata a masinii in America de Nord, negrul in Europa si argintiu in Rusia.

 
 
Firma DuPont cu siguranta stie ce vorbeste cand vine vorba de preferinte in alegerea culorii masinii, fiind liderul furnizorilor in materie de vopsea si invelisuri in peste 70 de tari. Pentru al doilea an consecutiv albul este cea mai populara culoare a masinii in America de Nord. Aceasta tendinta nu se limiteaza doar la America de Nord. Si la nivel mondial albul este o culoare de top dar inca nu a reusit sa depaseasca la nivel global negrul sau argintiul. Albul perlat ocupa 16% din preferintele nord-americanilor in vreme ce albul simplu alte 4 procente, ajungand la un total de 20% pentru alb. Negrul si efectele de negru sunt preferate pe 11% respectiv 6% din masini, ajungand la un total de 17% din masini vopsite in negru sau cu efecte de negru in America de Nord. Argintiul este si ea in topul preferintelor, mai precis 17% din masinile de pe continetul nord american. Conform DuPont, culorile simple precum alb, negru si argintiu continua sa conduca in top, dar tot mai multi clienti opteaza pentru o vopsea in 3 straturi si diverse alte efecte. O vopsea in 3 straturi e compusa dintrun strat de baza, un strat de mijloc care sa contina culoarea principala si pigmenti din efectele special realizate urmat de un ultim strat care sa contureze si sa ajute inchegarea mai buna a culorii si a efectelor. Popularitatea culorilor cu adevarat cromatice cum ar fi albastrul sau rosul sunt in crestere, albastrul crescand in popularitatea mondiala pe masura ce consumatorii se orienteaza spre teme si stiluri de viata mai ecologiste. In Europa, negrul domina in alegerile consumatorilor, reprezentand 26% dintre masini. In Rusia, argintiul este preferat, avand o cota de piata de 30%.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • MINI Cooper S F56

    MINI Cooper S F56

    Designul compact al lui Alec Issigonis și proiectarea sportivă a lui John Cooper au definit MINI încă de la început și se pare că au rămas în ADN-ul micilor modele până în prezent, lucru care îi va bucura nespus de mult pe puriști.

  • Jaguar F-PACE 2.0 i4D AWD Prestige

    Jaguar F-PACE 2.0 i4D AWD Prestige

    Deși este un SUV, cei de la Jaguar s-au concentrat foarte mult pe experiența de condus on-road, chiar dacă multe versiuni beneficiază de tracțiune integrală și diverse tehnologii pentru rulare în off-road. Ca urmare, șasiul este foarte rigid și există o structură ușoară din aluminiu și alte materiale ușoare pentru a menține greutatea cât mai redusă și implicit pentru a îmbunătăți agilitatea.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2438 :: 17.86MB