No SSO cookie

Acesta ar putea fi noul Subaru Impreza!

voteaza
(0/ 0)
Acesta ar putea fi noul Subaru Impreza!
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Los Angeles Show: Subaru prezinta noua generatie Impreza sub forma unui concept car.

 
 
Iata primele imagini oficiale, preluate de la Los Angeles Auto Show 2010, unde Subaru a prezentat ceea ce ar putea fi viitorul Impreza. De ce spunem "ar putea", pentru ca este vorba de un studiu conceptual, masina cu pricina fiind doar la stadiul de concept car.


Studiul duce designul compact al Subaru intr-o noua directie, unde limbajul stilistic denumit "Confidence in Motion" nu dezamageste deloc. In realitate, s-ar putea sa ne aflam in fata primului Subaru cu adevarat frumos, dupa  lunga perioada de timp! Speranta tuturor se indreapta acum catre faptul ca de la concept car la masina care intra in productie sunt diferente mari, insa poate ca in acest caz, nu vor urma schimbarile "realistice" care au produs modelul Legacy, asa uratel si rubicond cum il vedem pe strazi.


Conceptul Impreza este pus in miscare de o unitate de 2 litri, boxer, cu o transmisie Lineatronic, care transmite miscarea rotilor prin sistemul Symmetrical All Wheel Drive.


In exterior, vorbim despre un Subaru nou-nout! Spatele este gazda unor linii stilistice proaspete, care rasar din difuzorul spate si se continua intr-o schema geometrica pana la botul masinii. Coupe-ul compact cu patru usi are camere instalate in montantul A, in locul celor traditional montate in oglinzile retrovizoare, insa sa nu uitam ca este vorba, inca, despre un concept car.


Interiorul aduce scaune cu un design grozav, in timp ce intreg habitaclul pare, oarecum, gata pentru productia de serie. Minus panourile de control si de comanda, care sunt mult prea high-tech, si cu prea multe functii touch-screen, ca sa nu luam in discutie schimbatorul de viteze care e de-a dreptul redundant.



Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de Anonim

arata mortal !!!!

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
2.2375 :: 17.81MB