No SSO cookie

Acesta ar putea fi noul BMW Seria 6 Cabrio!

voteaza
(0/ 0)
Acesta ar putea fi noul BMW Seria 6 Cabrio!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Primele imagini cu ceea ce pare a fi noul BMW Seria 6 cabriolet au aparut pe internet datorita celor de la E90 Post si Autobild. Noul cabriolet bavarez pare sa ia parte la o sedinta foto la malul marii.

 
 
Noul BMW Seria 6 este mai mare decat modelul curent si a renuntat la o parte din design-ul realizat de Bangle. Spatele si fata au fost complet redesenate, iar interiorul a fost imbunatit semnificativ, conform declaratiilor celor de la BMW.

Noul cabriolet a fost surprins in ultimul timp in jurul circuitului de la Nurburgring. Acesta va fi disponibil incepand cu prima jumatate a anului 2011. Noul Seria 6 va fi initial disponibil in versiunea coupe si cabrio, dar s-ar putea ca bavarezii sa lanseze si un model coupe cu patru usi, acesta urmand sa concureze cu noul Audi A7 Sportback si Mercedes CLS. Modelul coupe cu patru usi va fi inspirat din conceptul Seria 6 Coupe.

Din punct de vedere mecanic si al interiorului, noul model va fi asemanator cu Seria 5. Versiunea de top M6 va fi dotata cu noul propulsor V8 bi-turbo de 4.4 litri, propulsor modificat sa dezvolte 600 CP.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1869 :: 17.78MB