No SSO cookie

Accesorii auto pentru Audi A4 care dau dependenta de sofat

voteaza
(0/ 0)
Accesorii auto pentru Audi A4 care dau dependenta de sofat
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pe piata exista o gama bogata de accesorii de interior si exterior care pot face soferilor experienta condusului mai placuta, mai confortabila si mai sigura.

 
 

In afara de imbunatatirile auto clasice care pot fi facute unui autoturism in functie de necesitati, dar si de marca masinii, exista o serie de accesorii auto care imbunatateste nu doar calitatea voiajelor, ci si aspectul general al vehiculelor si chiar le sporeste valoarea in caz de vanzare.

Specialistii de la MaxyTuning vin cu o serie de sfaturi in acest sens despre accesorizarea unui audi A4, care sunt valabile pentru orice masina.

Iata 6 accesorii auto pentru posesorii de Audi A4

1. Un player audio

Un drum lung poate fi monoton si linistea este chiar periculoasa mai ales in cazul in care se conduce noaptea. Un player care sa redea muzica preferata sau un radio la care se pot asculta emisiuni incitante sunt accesorii care ofera un plus de confort psihologic si alunga oboseala la volan.

2. Suporti auto pentru biciclete

Suportii auto pentru biciclete sunt destinati pasionatilor de cycling care nu isi pot imagina un concediu fara bicicleta montana sau cursiera care sa le transforme o vacanta statica intr-una activa. Sistemele de prindere eficiente tin bicicletele intr-o pozitie sigura, lasand loc in portbagaj pentru alte lucruri indispensabile.

1. Huse de volan care tin mainile uscate si impiedica alunecarea

Pentru persoanele care sufera de hiperhidroza palmara, ale caror palmele transpira in mod constant si nu doar in conditii de stres, manevrarea volanului pentru o lunga perioada de timp poate crea probleme. De aceea, husele de volan pot fi cea mai buna solutie pentru asemenea situatii. Exista o multime de modele de huse, indiferent de marca masinii, inclusiv printre accesorii auto pentru audi, care au preturi decente si sunt realizate din materiale de calitate superioara. In afara de faptul ca ofera volanului un stil nou, husele pentru volan sunt un accesoriu auto care ajuta la absorbtia transpiratiei si impiedica alunecarea mainilor, oferind pentru o experienta mai buna si mai sigura a sofatului.

2. Cotiere si perne de masaj corporal electronice

Cotierele ajuta la detensionarea muschilor bratelor, care sunt suprasolicitati la drum lung. O cotiera audi a4 lasa bratul sa se relaxeze in timpul condusului pe un drum liber si mentine o pozitie normala, anatomica, a corpului.

Durerile de gat si de spate sunt si ele inevitabile in timpul calatoriilor lunga durata. In afara de suportul lombar traditional oferit de scaunul masinii, o perna de masaj pentru a mentine mai usor pozitia corecta a spatelui si a gatului soferului face parte din gama accesoriilor auto care sunt de un real folos.

3. Cutii de portbagaj suplimentare

Cutiile de portbagaj suplimentare sunt o alegere excelenta pentru cei care isi planifica o vacanta mai indelungata sau o au o familie mai mare pentru care portbagajul standard al masinii nu este destul de incapator ca sa transporte toate lucrurile necesare. Cutiile de portbagaj suplimentare intra in categoria accesoriilor auto destinate montarii pe masina si sunt solutia ideala cand spatiul din interiorul autovehiculului nu este suficient. In acest mod bagajele sunt in siguranta pentru ca elementele de fixare sunt sigure.

4. Organizatoare de portbagaj

Masinile sunt ca o a doua casa. Si ca o a doua casa, ar trebui ca in ele lucrurile sa fie bine organizate, deoarece o masina spune si multe despre personalitatea proprietarului. In afara de acest accesoriu auto comun, cum este organizatorul de portbagaj, se poate adauga si un cuier de masina pe bancheta din spate pe care se poate fixa un umeras cu o tinuta business care poate fi folosita pentru intalniri programate dupa o calatorie lunga care a impus purtarea unor haine lejere.

Pentru a face din condus o adevarata placere, maxituning.ro ofera o gama larga de accesorii auto de interior si exterior adevaratilor pasionati de automobilism.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1955 :: 22.11MB