No SSO cookie

400.000 mile cu un VW New Beetle!

voteaza
(0/ 0)
400.000 mile cu un VW New Beetle!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

O femeie a parcurs 400.000 mile cu un New Beetle.

 
 
Masina detinuta de Alice Mannion, un Volkswagen Beetle, model 1998, tocmai a inregistrat un kilometraj demn de Cartea Recordurilor: 400.000 mile ( 644.000 km)!
Presa americana a titrat stirea intr-un mod fara echivoc: Imposibil! A inghetat iadul! Toata lumea stie ca un VW nu rezista peste 100.000 mile.


Alice locuieste in Exeter Township, Pennsylvania. Fiica sa i-a cumparat acest Beetle in anul 2000, cand avea deja un kilometraj de 30.000 mile. In ultimii 10 ani, Alice a parcurs in medie 40.000 mile pe an, pentru a-si vizita copii si nepotii, dar si pentru o mica afacere pe care o desfasoara.
Femeia pretinde ca masina are motorul original, caruia i s-au aplicat doar procedurile de intretinere standard, ca schimbul de ulei, inlocuirea curelelor de transmisie si inlocuirea ambreiajului. Unica problema pe care a intampinat-o in toti acesti ani a fost o defectiune a sistemului de aer conditionat.
Si ori de cate ori a fost necesara o interventie, aceasta a fost remediata prompt de catre tehnicienii VW.

Kerl Falsche directorul de design al Volkswagen AG a declarat referitor la povestea doamnei Mannion: "Vehiculele Volkswagen sunt construite sa reziste intre 100 si 120.000 mile, si sa ofere un comportament perfect si un interior functional. Astfel de cazuri nu fac decat sa distruga miturile urbane care spun ca masinile noastre sunt dependente de service si ca intretinerea lor costa mai mult decat achizitionarea unui model nou. Totusi, ideea ca vreunul dintre produsele noastre moderne ar rezista 400.000 de mile, e de-a dreptul prosteasca. Sincer, nici nu stiam ca ceasul kilometrajului parcurs poate afisa cifre atat de mari. Insa cazuri ca acesta sunt luate la modul extrem de serios de catre noi si vom proceda la o investigare amanuntita."

Corvin (Cristian Szilvassy)



 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2365 :: 22.11MB