No SSO cookie

Mihai Marinescu, locul opt in prima cursa de la Spa

voteaza
(0/ 0)
Mihai Marinescu, locul opt in prima cursa de la Spa
MotorSport Romania · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Tanarul pilot roman Mihai Marinescu a ocupat doar locul opt in prima cursa de Formula 2 de la Spa, desfasurata sambata. Cursa a fost castigata de britanicul Will Bratt.

 
 

Pilotul roman de Formula 2 Mihai Marinescu nu a avut parte de cea mai fericita evolutie in a cincea etapa a campionatului 2011, desfasurata pe circuitul de la Spa-Francorchamps. Astfel, tanarul brasovean, plecat in cursa doar de pe locul 11, a ocupat in final pozitia a opta.

Conditiile de cursa de sambata din Belgia nu au fost cele mai fericite, pista fiind imbibata cu apa in momentul in care s-a luat startul. In aceste conditii, pilotul roman nu a putut face prea multe, in ciuda unor evolutii excelente in antrenamentele libere.

Marinescu a avut un start excelent si a urcat cinci locuri, de pe 11 pe sase, dar nu a reusit sa tina ritmul pana la final si a incheiat cursa pe locul opt, loc care ii aduce patru puncte in ierarhia generala a pilotilor. Cursa belgiana a fost castigata de tanarul britanic Will Bratt, aflat la prima sa victorie in Formula 2, acesta fiind urmat de Mirko Bortolotii si Christopher Zanella.

In clasamentul general provizoriu, conduce Christopher Zanella, cu un total de 86 de puncte, urmat de Mirko Bortolotti, cu 84 de puncte. Mihai Marinescu este in acest moment pe locul sapte, cu 36 de puncte. Pentru pilotul roman va urma o a doua cursa la Spa duminica, sesiunea de calificari fiind programata la ora 10:00, iar cursa propriu-zisa urmand sa inceapa la ora 15:20, ora Romaniei.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1000 :: 22.11MB