No SSO cookie

Mihai Marinescu, la al doilea podium consecutiv in Formula 2

voteaza
(0/ 0)
Mihai Marinescu, la al doilea podium consecutiv in Formula 2
MotorSport Romania · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Tanarul pilot roman Mihai Marinescu face senzatie in Formula 2, acesta reusind al doilea podium consecutiv in doar doua zile.

 
 

Mihai Marinescu, reprezentantul Romaniei in campionatul de Formula 2, traverseaza cea mai buna perioada a carierei sale. Tanarul pilot de 22 de ani a reusit sa ocupe locul trei in a doua cursa din Austria, dupa ce facuse acelasi lucru si in prima cursa de pe Red Bull Ring, desfasurata sambata.

''Beu'' Marinescu a luat startul si duminica de pe locul patru, loc pe care il ocupase pe grila cursei de sambata. La fel ca in prima cursa, brasoveanul a urcat un loc rapid si la fel ca in prima cursa nu a mai cedat pana la final. Spre deosebire de prima cursa insa, Marinescu a pilotat mai sigur pe el si a terminat la un avantaj mai solid in fata ocupantului locului patru.

Cursa a doua de pe circuitul Red Bull Ring a fost adjudecata de senzationalul spaniol Ramon Pineiro, tanarul de 19 ani ajungand la trei victorii consecutive in Formula 2. Locul secund a fost ocupat de italianul Mirko Bortolotti, cel care ar fi putut sa-l atace pe iberic pe final, dar s-a multumit cu pozitia care ii asigura in mare parte titlul mondial din Formula 2 in acest an.

Marinescu a adaugat 15 puncte in ierarhia generala a pilotilor alaturi de numele sau, ajungand la un total de 88 de puncte. Tanarul roman se claseaza in continuare pe locul opt, dar este la doar patru puncte distanta de Jack Clarke si Will Bratt, ocupantii locurilor sase si sapte la general, si la 11 puncte de germanul Tobias Hegewald, locul cinci in acest moment in ierarhia pilotilor.

Campionatul de Formula 2 va continua cu doua noi curse la Monza, in datele de 1 si 2 octombrie, urmand sa se incheie la Barcelona, acolo unde vor avea loc alte doua curse, pe 29 si 30 octombrie.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (1)

scris de Elfenrob

Felicitari, Mihai! Super rezultate, tine-o tot as! Si felicitari Sixst rent a car si celorlalti sustinatori ca sunt alaturi de talentul si munca lui Mihai.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1569 :: 22.03MB