No SSO cookie

Marinescu, nevoit sa abandoneze in prima cursa de la Brands Hatch

voteaza
(0/ 0)
Marinescu, nevoit sa abandoneze in prima cursa de la Brands Hatch
MotorSport Romania · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotul roman Mihai Marinescu a abandonat in prima cursa de Formula 2 de la Brands Hatch, din Marea Britanie.

 
 

Tanarul pilot roman Mihai Marinescu a fost lovit de ghinion in cursa de Formula 2 de sambata de la Brands Hatch. Romanul, plecat la start de pe locul 11, a fost nevoit sa abandoneze din chiar primul tur, ajungand pe locul noua in ierarhia generala din Formula 2.

Marinescu a avut doua sesiuni de antrenamente libere foarte reusite vineri, pe circuitul britanic, ocupand chiar locul al treilea in a doua dintre acestea, dar asta nu l-a ajutat cu nimic in ziua de sambata. Astfel, romanul a obtinut al saselea timp al calificarilor, dar a fost apoi declasat cu cinci locuri, fiind obligat sa ia startul de pe 11.

Ghinioanele nu s-au oprit insa aici pentru romanul de 22 de ani, implicat intr-un accident in chiar primul tur al cursei britanice, accident soldat cu abandonul sau, dar si cu alte trei abandonuri, ale pilotilor Kelvin Snoeks, Benjamin Lariche si Jordan King.

Prima cursa de la Brands Hatch a fost adjudecata de britanicul Jack Clarke, acesta fiind urmat la final de Ramon Pineiro, din Spania, si de Tobias Hegewald, din Germania. In ierarhia generala a pilotilor, conduce in continuare Mirko Bortolotti, italianul fiind urmat de Christopher Zanella si Miki Monras. Compatriotul nostru plateste tribut celei de-a treia curse consecutive fara puncte si se vede acum ajuns pe locul noua la general, cu un total de 46 de puncte.

Pentru Marinescu, dar si pentru ceilalti tineri piloti din Formula 2, va urma o noua cursa in Marea Britanie, duminica, incepand cu ora 16:35, precedata de o sesiune de calificari programata la ora 12:00, ora Romaniei.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0821 :: 22.17MB