No SSO cookie

Iata care sunt rezultatele raliului Timisului

voteaza
(0/ 0)
Iata care sunt rezultatele raliului Timisului
MotorSport Romania · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Raliul Timisului, a doua etapa a CNR, s-a incheiat dupa doua curse speciale

 
 

1.ESD Rally Team

Francois Delecour se demonstreaza imbatabil, castigand iarasi primul loc in clasamentul celei de-a doua etape CNR 2013 din tot atatea desfasurate pana in prezent, urmat de Gergo Szabo si Valentin Porcisteanu. Pilotul declara: „A fost un raliu stresant, la care am avut si putin noroc. Avantajul pe care il aveam in fata echipajului din spate nu a fost atat de mare, mai ales ca pe PS13 am avut parte de o surpriza neplacuta, o pana, ce ne putea costa victoria.”

George Grigorescu puncteaza in Clasa 3, ocupand locul 2 pe podium, cu un total de 21.6 puncte.

Raul Badiu ocupa primul loc in Cupa Dacia, aducand un total de 30 puncte pentru echipa ESD. Cu cea de-a doua victorie in Cupa Dacia il claseaza in continuare pe locul 1, urmat de Florin Tincescu si Tarnovean Octavian. Badiu a punctat de asemenea si la clasa 9, unde a surclasat echipajele conduse de Csongor Szabo si Adrian Grigore.

2.Cupa Dacia

Castigatorul celei de-a doua etape este echipajul Badiu Raul /Hulea Razvan cu 25 puncte, urmat de Tincescu Florinel/ Nicolaescu Iulian (18 pct) si  Arhire Madalin Radu/ Pop Alina Bianca (15 pct).

Din cele 9 echipaje inscrise la start, 2 au abandonat: B. Vrabie/ R. Badea si B. Samoila/ F. Cojocaru.

Asa cum a devenit o traditie, cupa Dacia ofera un premiu special debutantilor in competitia monomarca. Castigatorii acestei etape sunt : Olesch Raul / Nechita Denisa.

Clasament pe echipe

ESD Rally Team ocupa primul loc si in raliul Timisului cu un total de 90 de puncte, urmata de BCR Leasing R.T.(66 pct) si Napoca Rally Academy (60 pct). Partener cu vechime al Cupei Dacia, Klar Professional sustine si in 2013 competitia monomarca din cadrul CNR, fiind totodata si sponsorul ESD Rally Team.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1312 :: 22.17MB