No SSO cookie

Marinescu, locul cinci in a doua cursa de la Spa

voteaza
(0/ 0)
Marinescu, locul cinci in a doua cursa de la Spa
MotorSport Romania · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Tanarul pilot roman Mihai Marinescu a obtinut locul al cincilea in a doua cursa de la Spa-Francorchamps, a sasea etapa a sezonului 2011 de Formula 2, in ciuda faptului ca a luat startul doar de pe locul 12.

 
 

Mihai Marinescu a facut din nou senzatie intr-o cursa de Formula 2, reusind sa ocupe locul al cincilea in cursa de duminica de la Spa, in ciuda faptului ca a plecat doar de pe locul 12 de pe grila. Tanarul brasovean a urcat loc dupa loc in cele doar 17 tururi din Belgia si ocupa in continuare un meritoriu loc sapte in ierarhia generala provizorie.

Marinescu nu a impresionat in cursa de sambata de la Spa si a ocupat doar locul opt, continuandu-si duminica dimineata evolutia ezitanta in calificarile celei de-a doua curse. Cu toate acestea, cea de-a doua cursa a fost una in care romanul a tinut practic capul de afis, reusind cateva depasiri spectaculoase in fata unor piloti precum Alex Brundle si Jack Clarke.

Romanul in varsta de 22 de ani isi adauga astfel inca zece puncte in zestrea acumulata in primele cinci etape ale sezonului de Formula 2 si ajunge la un total de 46 de puncte, cu ajutorul carora se mentine pe locul sapte la general, destul de aproape de locurile cinci si sase ocupate de Tobias Hegewald si Alex Brundle.

Cea de-a doua cursa de la Spa-Francorchamps a fost adjudecata de italianul Mirko Bortolotti, cel care a condus de la inceput pana la final si cel care conduce si in clasamentul general in fata elvetianului Christopher Zanella, cel care s-a clasat pe doi si in Belgia duminica.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0741 :: 22.09MB