No SSO cookie

CNVCD Valea Cetatii Rasnov

voteaza
(0/ 0)
CNVCD Valea Cetatii Rasnov
MotorSport Romania · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

In acest week-end avem Viteza in Coasta intre Rasnov si Poiana Brasov.

 
 

87 de piloti si-au anuntat prezenta la startul dublei de pe Valea Cetatii a Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop, care se va desfasura in acest week-end, 13-14 octombrie, pe traseul de 4 km al drumului ce leaga Rasnovul de Poiana Brasov.

Desi o parte din titlurile de campion au fost decise deja, in frunte cu cel de la „Open”, care a intrat in posesia lui Lucien Hora pentru a treia oara consecutiv, intrecerea inca mai rezerva surprize.


Una din luptele de urmarit este cea pentru pozitia a doua a grupei N, intre Norris Mageanu si Ciprian Ciobotariu, dar si cele doua categorii de la grupa masinilor istorice. Daca la I2 e un singur punct pentru a-i diferentia pe primii doi clasati, Horia Popescu (DeTomaso Pantera) si Eduard Tontsch (BMW 2002), la I1 brasoveanul Marian Comsa (Mini Cooper) are un avans mai consistent, ce masoara 28 de puncte, pe care spera sa si-l mareasca dupa cele doua etape de casa.
Paul Andronic liderul grupei H, are de luptat pentru pozitia pozitia secunda la general. Grupa N si-a desemnat campionul, in persoana lui Catalin Cismaru, iar la grupa A, campionul Lucian Radut se poate lauda ca fiind singurul pilot din campionat care are 11 victorii in acest sezon. Andrei Serban este liderul categoriei doua roti motrice, 19 puncte separandu-l de ocupantul pozitiei secunde, Mircea Padurean, in timp ce un alt brasovean, Sorin Ghisoi, este primul clasat in intrecerea masinilor diesel, unde are 9 victorii, in tot atatea participari.
In dubla calitate, de parteneri ai intrecerii si concurenti, la Rasnov sunt prezenti Adrian Rusea, pilotand un superb Porsche 911 si Bogdan Rusea, cel care si-a adjudecat de curand, pentru a al doilea sezon consecutiv, titlul de castigator la clasa 2 a grupei H, la comenzile unei Dacia Logan pregatita de team-ul Serus.



PROGRAM CNVCD Valea Cetatii Rasnov

Verificări administrative si tehnice
Ziua: vineri (12 octombrie 2012)
Ora: 15:00 - 19:00
Recunoasteri cronometrate
Ziua: sambata (13 oct.), duminica (14 oct.)
Ora: 08:30 – 10:00
Antrenamente mansa I-a
Ziua: sambata (13 oct.), duminica (14 oct.)
Ora: 10:00 – 11:45
Antrenamente mansa a II-a
Ziua: sambata (16 iunie), duminica (17 iunie)
Ora: 11:45 – 13:30
Concurs - Mansa a I-a
Ziua: sambata (13 oct.), duminica (14 oct.)
Ora: 13:30 – 15:15
Concurs - Mansa a II-a
Ziua: sambata (13 oct.), duminica (14 oct.)
Ora: 15:15 – 17:00
Festivitatea de premiere
Ziua: sambata (13 oct.), duminica (14 oct.)
Ora: 18:30
Locul: Rasnov - Pensiunea Valea Cetatii


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1574 :: 17.78MB