No SSO cookie

Dani Pedrosa obtine prima lui victorie din 2012 la Sachsenring

voteaza
(5/ 1)
Dani Pedrosa obtine prima lui victorie din 2012 la Sachsenring
MotoGP · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Pedrosa sparge gheata in 2012 obtinand prima sa victorie la Sachsenring dupa un duel incitant cu Stoner. Daca vreti sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Dani Pedrosa a reusit sa se impuna pentru prima data in acest sezon. Dupa o cursa foarte buna si dupa un duel incredibil cu Stoner, Pedrosa a reusit sa obtina prima pozitie a podiumului.
La Sachsenring favoriti erau Stoner, Spies si Pedrosa, dat fiind faptul ca plecau de pe prima pozitie a grilei de start.
Dupa primele tururi, cursa a devenit una in care actori principali erau Stoner si Pedrosa. Acestia au reusit sa se desprinda de restul trupei de motociclisti si au oferit lumii un duel pe cinste. Stoner a fost nevoit sa abandoneze cu un tur inainte de final, lasandu-i cale libera lui Pedrosa. Pe locul doi al podiumului am dat de Jorge Lorenzo care a fost urmat de Andrea Dovizioso. Cat despre clasamentul general, Lorenzo ramane in continuare pe primul loc.
Urmatoarea etapa din cadrul MotoGP va avea loc pe 15 iulie la Mugello.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1551 :: 22.16MB