No SSO cookie

Fetele de la SMAEB 2013

voteaza
(5/ 1)
Fetele de la SMAEB 2013
Moto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente Bucuresti, alaturi de EXPOBIKE, la fost locul cu cele mai frumoase hostesse.

 
 

SMAEB, Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente Bucuresti, care s-a desfasurat in paralel cu EXPOBIKE, a fost nu numai locul de intalnire al bikerilor din Romania, dar si al hostesselor care si-au facut pe deplin treaba: au aratat cat de senzationala este lumea moto, cel putin la nivel de marketing.

Si cum frumusetea nu se poate descrie lesne in cuvinte, fotografiile de la SMAEB, care au ca personaj frumusetile cu doua picioare, alaturi de cele pe doua roti, vor vorbi de la sine.

 

SMAEB 2013 s-a desfasurat in acest weekend la Bucuresti a a avut cateva zeci de mii de vizitatori, pasionati de lumea moto, dar si velo.

La SMAEB au participat reprezentanti ai marcilor HONDA, KAWASAKI, DUCATI, BMW, APRILIA, HARLEY-DAVIDSON, SHERCO, URAL, scutere KYMCO, LAMBRETTA si atv-uri POLARIS, ARCTIC CAT, CAN-AM, pe langa care si-au gasit loc diferiti importatori de accesorii si consumabile moto.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3351 :: 22.2MB