No SSO cookie

Mondialul de Enduro Buzau 2011

voteaza
(0/ 0)
Mondialul de Enduro Buzau 2011
Moto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

S-a dat startul primului Grand Prix al Romaniei la Mondialul de Enduro.

 
 

Sambata 9 iulie la ora 09:00 dimineata 68 de piloti iau lua startul in prima etapa a Grand Prix-ului Romaniei.

Alaturi de Juha Salminen (Husqvarna, nr.19 – fond negru) finlandezul care are sansa in acest sezon sa castige pentru a opta oara titlul mondial la startul de maine dimineata vor mai fi Ivan Cervantes (Gas Gas, nr.25 – fond rosu) de patru ori castigator al titlului mondial, Mika Ahola (Honda, nr.20 – fond galben) multiplu campion mondial si liderul clasei E3, Kurt Caselli (KTM, Nr.30 – fond galben) cel mai bun pilot american de enduro, Joakim Ljunggren (Husaberg, Nr.6 fond glaben) dublu vice-campion mondial de enduro indoor. Dintre enduristii romani doar cinci au avut "indrazneala" sa ruleze alaturi de cei mai buni enduristi din campionatul mondial. Mani Gyenes a carui specializare cand vine vorba de campionate mondiale este rally-raidul, unde se afla pe locul doi in clasamentul general, concureaza la clasa E3 si are numarul de concurs 62 pe fond galben. Tot la aceeasi categorie este inscris si Roman Crivoirug (nr de concurs 99 – fond galben) .

Marton Szilveszter (nr. de concurs 99 -fond verde) campion est european de enduro, Julian Raduta (nr. de concurs 98-fond verde ) campion national de motocross si Alexandru Ionescu (nr. de concurs 81-fond verde)  tanara speranta a enduroului buzoian concureaza la categoria Juniori.

Traseu mai lung cu aproape 10 km

Dupa reverificarea traseului de catre observatorii Federatiei Internationale de Motociclism acesta a fost lungit de la 74 km la 83,6 km. Atat sambata cat si duminica pilotii vor parcurge traseul de cate trei ori/zi. in lungimea de 83.6km a unui tur sunt incluse si cele trei probe speciale: Enduro Test (Sarata Monteoru), Extreme Test (Maracineni), Cross Test (Maracineni).

Startul in primul tur este programat la ora 09:00 in Piata Daciei din centrul Buzaului.

foto: Cosmin Stoicescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.9743 :: 15.57MB