No SSO cookie

Eddy Seel se apropie vertiginos de primul loc în S1

voteaza
(0/ 0)
Eddy Seel se apropie vertiginos de primul loc în S1
Moto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Eddy Seel se apropie de primul loc în Campionatul Mondial FIM de SuperMoto S1, Marele Premiu al Europei, câştigând etapa a 11-a, desfăşurată în zilele de 8-9 noiembrie, la Pergusa/ Sicilia.

 
 
[poza1s]In sesiunea de calificari de sambata, 19 piloti au luat startul pe circuitul de SuperMoto S1 construit pe Autodromul de la Pergusa-Enna, cu o lungime de 1360m, dintre care 3 portiuni de off-road foarte tehnice cu lungime totala de 280m. Belgianul Eddy Seel s-a clasat pe primul loc in toate sesiunile de antrenamente si calificari, obtinand un timp de 1:09:691, asigurandu-si astfel prima pozitie la grila de start din prima mansa de duminica, urmat de germanul Kunzel, si francezii B. Chambon si William Rubio. Cei aproape 12.000 de spectatori prezenti la Pergusa au avut parte duminica de un adevarat spectacol oferit de competitia stransa dintre cei mai buni piloti care s-au luptat pentru a obtine cat mai multe puncte, avand in vedere faptul ca au mai ramas doar doua etape de SuperMoto S1 in acest an: la Spa-Francorchamps / Belgia si in Spania. [poza2s]Boris Chambon a obtinut victoria atat in prima mansa cat si in cea de-a doua, in ciuda presiunilor facute de Seel in lupta pentru titlul de campion mondial. Insa in SuperPole Seel a inregistrat cel mai bun timp, obtinand pole position-ul din marea finala, urmat in ordine de Jurgen Kunzel, Chambon si William Rubio. In SuperFinal lupta stransa s-a dat intre Fiorentino, Guyot si Manzo (Vertemati), acesta din urma reusind sa-i depaseasca pe amandoi. Manzo a facut o cursa de exceptie, depasindu-l intai pe Kunzel, apoi pe Delepine care a facut o greseala la intrarea pe o portiune de off-road si a cazut in turul 23. Seel a inregistrat inca o victorie conducand cursa pana la sfarsit, urmat de Chambon pe locul doi si de Max Manzo pe locul trei. In clasamentul general Chambon isi mentine inca titlul de campion cu 368 de puncte, urmat la numai 12 puncte distanta de Seel, cu 356 puncte, si Kunzel cu 354 puncte. [poza3s]Clasament SuperFinal 1. Eddy Seel (BEL – Husqvarna) 1 :11.44 2. Boris Chambon (FRA – KTM) 1 :11.67 3. Max Manzo (ITA – Vertemati) 1 :11.58 4. Jürgen Künzel (GER – KTM) 1 :11.70 5. Frédéric Fiorentino (BEL – KTM Team Bizar) 1 :12.02 Clasament general 1. Boris Chambon (FRA-KTM) 368 2. Eddy Seel (BEL-Husqvarna) 356 3. Jürgen Künzel (GER-KTM) 354 4. Max Manzo (ITA-Vertemati) 250 5. Gérald Delepine (BEL-Vertemati) 250 Urmatoarele etape de SuperMoto 15-16 Noiembrie, Belgia/Spa-Francorchamps si 29-30 Noiembrie, Spania/Benidorm.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1211 :: 22.14MB