No SSO cookie

Dani Pedrosa a suferit o noua operatie la clavicula

voteaza
(0/ 0)
Dani Pedrosa a suferit o noua operatie la clavicula
Moto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ibericul Dani Pedrosa a suferit o noua operatie la clavicula dreapta si ar putea sa revina in campionatul de Moto GP chiar de saptamana viitoare, atunci cand se va disputa Marele Premiu al Olandei.

 
 

Spaniolul Dani Pedrosa a fost supus unei noi interventii chirurgicale la clavicula dreapta, pe care si-a fracturat-o in urma cu aproximativ o luna pe circuitul de la Le Mans, in timpul Marelui Premiu al Frantei. Pilotul Repsol Honda este la a doua operatie de acest fel in ultimele saptamani si ar putea reveni saptamana viitoare in competitie.

Scopul acestei a doua interventii chirurgicale a fost acela de a fixa un mic fragment de os care se pare ca s-a desprins in timpul recuperarii. '' Credem ca operatia a fost un succes, deoarece am putut fixa acel fragment de os intr-un mod foarte stabil, ceea ce inseamna ca suntem increzatori ca in 48 de ore pacientul isi va putea reincepe recuperarea umarului drept. '' a declarat medicul Xavier Mir, cel care a condus operatia.

Pedrosa va avea asadar doua zile de odihna totala, urmand ca apoi sa decida, impreuna cu stafful sau de la Repsol Honda si cu echipa sa medicala, daca va putea lua startul in Marele Premiu al Olandei care este programat la finele saptamanii viitoare pe circuitul de la Assen.

Dani Pedrosa, in varsta de 25 de ani, este vicecampionul mondial din 2007 si 2009 si ocupa in acest moment locul al cincilea in ierarhia provizorie a pilotilor, cu un total de 61 de puncte. Ibericul a fost obligat sa abandoneze in Franta si sa absenteze din urmatoarele doua curse, el acumuland cele 61 de puncte dupa primele trei etape ale campionatului in curs, etape pe care le-a incheiat pe toate pe podium.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0654 :: 17.78MB