No SSO cookie

Câstigatorul Grand Prix-ului Romaniei domina si în Franta

voteaza
(0/ 0)
Câstigatorul Grand Prix-ului Romaniei domina si în Franta
Moto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

În 4 – 5 Octombrie 2003, pe Circuitul Internaţional de Karting de lângă Toulouse – Muret, a avut loc cea de-a 9-a etapă din cadrul Campionatului Mondial FIM de SuperMoto S1 « Play Station 2 Grand Prix of France», adjudecată de Eddy Seel.

 
 
[poza1s]Eddy Seel, câştigătorul Grand Prix-ului României la SuperMoto S1, a dominat în antrenamentele şi calificările de sâmbătă, clasându-se pe primul loc cu un timp de 1:00:244. Tot Seel a fost şi duminică eroul principal, impunându-se în prima manşă la 2 secunde faţă de Boris Chambon - favoritul gazdelor - care însă s-a revanşat în manşa a doua, devansându-l în ultimul tur într-o maniera impresionantă pe Seel, cel mai îndrăgit pilot din cadrul Campionatului Mondial FIM de SuperMoto S1. [poza2s]În SuperPole S1 lupta s-a dat tot între acesti piloţi, Seel asigurându-şi pole position-ul în SuperFinal, cîştigat la mare luptă faţă de Chambon, Manzo şi Delepine, cu timpul de 1:01.070. Urmărit de peste 10.500 de spectatori entuziasti care au stat cu sufletul de gură la SuperFinal S1, belgianul Eddy Seel a condus cursa de la început până la sfârşit, fiind extrem de rapid, neputând fi ajuns cu tot efortul lui Fabrice Guyout şi a lui Chambon care au dus o luptă acerbă pentru locul al doilea. Datorită locului secund câştigat, Chambon a ajuns din nou lider în clasamentul general al piloţilor cu 303 puncte. [poza3s]Clasament SuperFinal S1 1. Eddy Seel (BEL – Husqvarna) 2. Boris Chambon (FRA – KTM) 3. Fabrice Guyot (FRA – Husqvarna) 4. Jürgen Künzel (GER - KTM) 5. William Rubio (FRA - Husqvarna) 6. Max Manzo (ITA - Vertemati) 7. Massimo Beltrami (ITA - Husqvarna) 8. Gérald Delepine (BEL - Vertemati) 9. Ivan Lazzarini (ITA - Rigo Husaberg) 10. Davide Gozzini ( ITA - Husqvarna Factory 2R) Clasament general S1 1. Boris Chambon (FRA-KTM) 303 2. Jurgen Kunzel (GER-KTM) 298 3. Eddy Seel (BEL-Husqvarna) 269 4. Max Manzo (ITA-Vertemati) 215 5. Ivan Lazzarini (ITA-Rigo Husaberg) 201 Clasament producători 1. KTM 359 2. Husqvarna 327 3. Vertemati 282 4. Husaberg 205 5. Yamaha 76 Următoarea cursă SuperMoto S1 va avea loc în data de 26 Octombrie pe circuitul din Lydd Ashford în Anglia.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0888 :: 22.15MB