No SSO cookie

Capirossi nu va lua startul la Mugello

voteaza
(0/ 0)
Capirossi nu va lua startul la Mugello
Moto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotul italian de Moto GP Loris Capirossi nu va putea sa ia startul in cursa de la Mugello dupa accidentarea suferita in Olanda, la Assen.

 
 

Loris Capirossi, pilotul de Moto GP al echipei Pramac Racing, nu va putea sa participe la Marele Premiu al Italiei, de la Mugello. Rutierul in varsta de 38 de ani a suferit un accident destul de grav in calificarile cursei de la Assen si va fi obligat sa stea o vreme departe de circuit.

Cu toate ca veteranul italian spera sa poata fi recuperat la timp pentru a putea concura in cursa care se va disputa pe terenul sau propriu, controlul medical de dupa cursa de la Assen a fost necrutator. Astfel, verdictul medicilor a fost ca pilotul Pramac are doua coaste fracturate si o articulatie a umarului deformata.

In aceste conditii, nu se stie inca exact cat timp va necesita recuperarea lui Capirossi, un lucru fiind insa sigur, si anume ca acesta nu va putea alerga la Mugello, intre 1 si 3 iulie.

'' Sunt extrem de dezamagit si furios. '' a fost prima reactie a italianului, cel care a adaugat: '' Speram sa pot lua startul saptamana aceasta in Italia, dar din nefericire trebuie sa ridic steagul alb si sa declar forfait pentru prima data in cariera la Mugello. Imi pare atat de rau pentru toti suporterii italieni care vor fi acolo. Am extrem de multe amintiri frumoase cu acest circuit si speram sa pot sa intorc intreg sezonul in favoarea mea acolo. Acum insa va trebui sa ma odihnesc si sa nu fac nimic cel putin doua saptamani de zile.''

Capirossi nu are cel mai fericit sezon din cariera, italianul clasandu-se in ierarhia generala a pilotilor de-abia pe locul 16, cu doar 22 de puncte la activ.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0505 :: 17.78MB