No SSO cookie

Arctic Cat 650 ATV a primit premiul "ATV of the Year"

voteaza
(0/ 0)
Arctic Cat 650 ATV a primit premiul
Moto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Revistele ATV Illustrated şi ATV Guide au decernat premiul pentru cel mai bun şi mai puternic ATV - all-terrain vehicle - modelului Arctic Cat 650, produs de compania cu acelaşi nume.

 
 
[poza1s]Arctic Cat 650 4X4 Automatic este cel mai puternic reprezentant al gamei de vehicule produse de companie. Modelul este echipat cu un motor în patru timpi V-Twin de 633 cmc, răcit cu lichid. Arctic Cat dispune de transmisie automată, frână de motor şi are o deosebită versatilitate în teren, graţie cuplului deosebit şi unei bune acceleraţii. Modelul dispune de un diferenţial faţă acţionat electric, astfel încât transferul de putere către ambele roţi din faţă se face în funcţie de nevoie, la capacitatea dorită, trecerea de la tracţiune pe două roţi la tracţiune integrală făcându-se cu o simplă apăsare de buton, la orice viteză. În plus frânele modelului sun acţionate hidraulic, iar suspensiile sunt independente pe fiecare roată. [poza2s]"Suntem onoraţi că noul nostru model 650 ATV fost recunoscut cu adevărat ca o maşină de succes şi un vehicul capabil de înalte performanţe de către două publicaţii respectabile. Premiul este foarte important mai ales că acest model este prima noastră încercare în clasa de peste 500 cmc, şi demonstrează că am ajuns într-un moment în care putem recunoaşte că Arctic Cat dispune de tehnologia şi inovaţia care îi permite să fie lider pe această piaţă", a spus Christopher A. Twomey,preşedintele Arctic Cat. Condusă de dorinţa de a crea produse noi şi competitive, compania Arctic Cat a cam părăsit în ultimii ani piaţa în acest segment, însă în acest an a revenit destul de puternic, încheind la 30 septembrie prima jumătate fiscală de an cu vânzări de 123 de milioane de dolari, în creştere cu 22% faţă de anul trecut.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (1)

scris de Anonim

:ahhh: :question: :roll: :cheese: :lol: :-) ;-)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1125 :: 22.09MB