No SSO cookie

ZVON: McLaren, Ferrari si Mercedes au realizat un pact secret

voteaza
(0/ 0)
ZVON: McLaren, Ferrari si Mercedes au realizat un pact secret
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cei de la Bild-Zeitung au declarat ca Ferrari, Mercedes si McLaren au realizat un pact secret.

 
 
Germanii de la Bild-Zeitung au declarat ca echipele McLaren, Ferrari si Mercedes au creat o alianta pentru a detrona echipa Red Bull. Deocamdata aceasta informatie este doar in stadiul de zvon, dar anumite declaratii ale celor trei echipe sugereaza un interes neobisnuit fata de echipa Red Bull.

Primele informatii sugereaza ca cele trei echipe au cazut de acors sa schimbe informatii cu privire la echipa Red Bull. Ross Brawn a declarat pentru Bild: "In unele departamente cei de la Red Bull au ales alte optiuni, iar oamenii nostri investigheaza acest lucru". Stefano Domenicali a declarat ca si Ferrari urmareste parcursul celor de la Red Bull si doreste sa intelegea mai bine cum a fost posibil.

Echipa Red Bull lucreaza momentan la un nou sistem care sa imbunatateasca accelerarea pe protiunile drepte. Noul sistem va fi implementat la Grand Prix-ul din Turcia din aceasta luna.

Andrei Monenciu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1131 :: 17.78MB