No SSO cookie

Williams: 2012 va fi primul pas spre un viitor stralucit

voteaza
(0/ 0)
Williams: 2012 va fi primul pas spre un viitor stralucit
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sir Frank Williams a admis ca echipa sa de Formula 1 trece printr-o perioada neagra, dar a declarat ca este increzator in sansele acesteia de a reveni in elita incepand cu sezonul viitor.

 
 

Sir Frank Williams, patronul echipei de Formula 1 cu acelasi nume, s-a declarat intr-un interviu recent increzator in sansele teamului sau de a reveni in elita incepand cu sezonul 2012. Echipa Williams a adunat pana acum in sezonul 2011 doar patru puncte si traverseaza cel mai slab an al sau din istorie.

In aceste conditii, lucrurile par sa se indrepte spre schimbari de proportii la Willams, acolo unde prima decizie radicala a fost deja luata. Astfel, directorul tehnic al echipei Sam Michael a fost demis in urma cu putin timp, responsabilitatile sale de pana acum urmand a fi impartite intre mai multe persoane.

Mike Coughlan, Mark Gillan si Jason Somerville vor fi responsabili pentru dezvoltarea masinii Williams din 2012, primul dintre acestia fiind cunoscut in lumea Formula 1 ca un apropiat al echipei McLaren. Gillan are si el o carte de vizita impresionanta, lucrand pentru McLaren, Jaguar si Toyota si urmeaza sa inceapa treaba la Williams in octombrie, in vreme ce Somerville, care a lucrat pana nu demult la Renault, va incepe colaborarea cu echipa britanica inca de la finele acestei luni.

Sir Frank Williams s-a declarat multumit de aceste ''transferuri'' si a spus ca este increzator in capacitatea celor trei de a pune pe picioare o masina extrem de competitiva. De asemenea, acesta a recunoscut ca echipa sa a dezamagit crunt in ultima vreme, dar a declarat ca nu are nici cea mai mica intentie de a se retrage din F1 sau de a desfiinta teamul pentru care piloteaza in acest moment Rubens Barrichello si Pastor Maldonado.

De altfel, Frank Williams nu a comentat in niciun fel posibilitatea ca si pilotii sa fie schimbati din sezonul viitor, cu toate ca au existat numeroase zvonuri in ultima vreme in privinta dorintei lui Rubens Barrichello de a pilota pentru alte echipe din F1. Nici Pastor Maldonado nu poate fi sigur de locul sau la Williams, venezuelanul venit din GP2 nereusind in acest sezon sa acumuleze vreun punct.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0991 :: 22.11MB