No SSO cookie

Williams: O noua era incepe la echipa noastra

voteaza
(0/ 0)
Williams: O noua era incepe la echipa noastra
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sir Frank Williams s-a declarat entuziasmat de listarea echipei sale de Formula 1 pe piata bursiera, declarand ca acesta este inceputul unei noi ere pentru el si teamul sau, o era plina de succese.

 
 
Fondatorul si patronul echipei de Formula 1 Williams, Sir Frank Williams, a declarat ca prevede inceputul unei noi ere pentru echipa sa, dupa ce au fost dezvaluite detalii despre listarea companiei pe piata bursiera.

Astfel, un total de 27,39 % din actiunile echipei vor fi disponibile pentru cumparare, valoarea unei actiunii fiind cuprinse intre 24 si 29 de euro si ducand valoarea intregii companii la aproximativ 265 de milioane de euro. Nu vor fi oferite noi actiuni, in schimb actualii actionari oferind o parte din actiunile detinute de ei pentru a permite intrarea in societate si a altor investitori.

Sir Frank Williams va pune si el la bataie o parte din cele 56 % din actiuni detinute, dar va pastra o majoritate absoluta, ramanand astfel actionar principal, cat si manager al echipei de Formula 1 fondata de el in anul 1977.

Patrick Head, pe de alta parte, cel care a fost alaturi de Sir Frank Williams inca de la inceputurile acestei echipe, doreste sa cedeze 17 procente din cele 23 pe care le detine in acest moment din afacere, dorindu-si in acelasi timp sa ramana in echipa de ingineri ai teamului, urmand sa ocupe un post de consultant.

Adrian Diaconescu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1811 :: 22.17MB