No SSO cookie

Whitmarsh il apara pe Lewis Hamilton

voteaza
(0/ 0)
Whitmarsh il apara pe Lewis Hamilton
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Martin Whitmarsh, managerul echipei de Formula 1 McLaren, a sarit in apararea lui Lewis Hamilton dupa incidentul cu Felipe Massa din Singapore si l-a felicitat pe acesta pentru cursa de recuperare extraordinara.

 
 

Martin Whitmarsh, managerul echipei de Formula 1 McLaren Mercedes, a sarit in apararea lui Lewis Hamilton dupa ce acesta a provocat un nou incident in cursa din Singapore. Hamilton a fost acuzat in nenumarate randuri de piloti, dar si de oficiali ai diferitelor echipe pentru stilul sau agresiv si temperamental de a pilota.

Cu toate acestea, Whitmarsh crede ca Hamilton nu trebuie sa-si schimbe atitudinea si stilul de a pilota, acestea fiind atributele care i-au adus titlul mondial in 2008. Managerul McLaren a recunoscut ca pilotul sau a gresit in cursa din aceasta duminica, dar a spus ca britanicul are si meritele sale incontestabile.

'' Lewis are partea lui de vina in ce s-a intamplat in acest week-end, dar si echipa poarta o parte din vina. Uneori in motorsport lucrurile nu merg in favoarea ta si se intampla sa ai perioade mai nefaste. '' a declarat Whitmarsh. '' Cu toate acestea, sa revii dupa ce ai cazut pe locul 18 sau 19 intr-o asemenea cursa pe un circuit atat de greu si sa reusesti o clasare finala atat de buna este extraordinar si trebuie sa i se ofere credit lui Lewis macar pentru asta. '' a adaugat managerul McLaren.

In ceea ce priveste viitorul lui Hamilton in Formula 1, Whitmarsh a declarat ca are incredere in revenirea acestuia. Managerul McLaren a mai spus ca asteapta in continuare multe victorii de cursa din partea lui Lewis si inca vreo cateva titluri de campion pe langa cel deja adjudecat in urma cu trei ani.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1154 :: 22.11MB