No SSO cookie

Webber se impune si in a doua sesiune de antrenamente de la Sepang

voteaza
(0/ 0)
Webber se impune si in a doua sesiune de antrenamente de la Sepang
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mark Webber a reusit sa se impuna si in a doua sesiune de antrenamente libere de la Sepang, australianul fiind urmat de data aceasta de Jenson Button si Lewis Hamilton.

 
 
Ziua de vineri a fost una ideala pentru australianul Mark Webber, acesta reusind sa se impuna in ambele sesiuni de antrenamente libere desfasurate in Malaezia, la Sepang.

Dupa ce Webber a dominat clar primele antrenamente, reusind un timp mai rapid cu peste o secunda jumatate decat cele ale celorlalti piloti, in sesiunea a doua avantajul australianului a fost diminuat serios. Astfel, Jenson Button s-a clasat pe pozitia secunda, cu un timp mai slab decat al lui Webber cu doar cinci miimi de secunda, in timp ce Lewis Hamilton a fost al treilea, la doar o zecime si jumatate de secunda in urma pilotului Red Bull.

Sebastian Vettel a fortat si el putin mai mult in aceasta a doua sesiune de antrenamente si a obtinut al patrulea timp, in vreme ce Michael Schumacher a coborat doua pozitii, pana pe locul cinci. Al saselea a fost Felipe Massa, de la Ferrari, in timp ce top ten-ul a fost completat de Nico Rosberg, Nick Heidfeld, Fernando Alonso si Jaime Alguersuari.

Jerome D'Ambrosio a fost singurul pilot care nu a fost cronometrat, masina acestuia resimtindu-se inca dupa problemele din prima sesiune, in timp ce Heikki Kovalainen n-a avut nici el o zi prea fericita, reusind sa incheie doar patru tururi de pista. Pilotii Hispania au fost si ei departe de pluton, iar prezenta in cursa de la Sepang pare destul de improbabila atat pentru Liuzzi, cat si pentru Karthikeyan.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1119 :: 22.11MB