No SSO cookie

Webber nu crede ca 2010 este ultimul sezon in care poate sa fie campion mondial

voteaza
(0/ 0)
Webber nu crede ca 2010 este ultimul sezon in care poate sa fie campion mondial
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mark Webber, in varsta de 34 de ani, a declarat ca este increzator in sansele sale de a se lupta pentru titluri mondiale si in sezoanele viitoare, daca va avea la dispozitie o masina performanta.

 
 
Pilotul australian Mark Webber a declarat ca, din punctul sau de vedere, cariera sa in Formula 1 este departe de a fi incheiata si ca va mai avea si alte ocazii sa devina campion mondial, in afara de cea de anul acesta.

Webber, in varsta de 34 de ani, a insistat ca nu este disperat sa obtina titlul mondial acum si ca este sigur ca se va bate la primele locuri in clasamentul general al pilotilor si in anii care urmeaza.

'' Vreau sa devin campion duminica, dar daca nu se intampla acum o sa am o alta sansa anul viitor. '' a spus pilotul Red Bull, aflat in acest moment pe locul doi in ierarhia generala a pilotilor. Referitor la sezonul 2010, australianul l-a numit cel mai bun din cariera sa si unul dintre cele mai stranse si mai spectaculoase de cand piloteaza in Formula 1.

Mark Webber a intepat putin si conducerea Red Bull, spunand ca nici sansele sale de la inceputul sezonului de a deveni campion mondial nu erau foarte mari, dar nici acum situatia nu sta altfel, cu toate ca are, pentru prima data in cariera, o masina performanta. In privinta adversarilor sai, australianul a avut numai cuvinte de lauda, spunand ca-i respecta pe toti si ca atat el, cat si Alonso, Vettel sau Hamilton ar merita sa fie campioni anul acesta.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0834 :: 17.79MB