No SSO cookie

Webber: Masina nu a fost suficient de rapida

voteaza
(0/ 0)
Webber: Masina nu a fost suficient de rapida
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Australianul Mark Webber a declarat dupa cursa din Germania ca masina nu a fost indeajuns de rapida pentru a obtine mai mult de un loc trei si ca nu are nimic sa-si reproseze.

 
 

Pilotul australian Mark Webber a recunoscut dupa Marele Premiu de Formula 1 al Germaniei ca masina sa nu a fost suficient de rapida, in comparatie cu cele ale McLaren si Ferrari. Webber a mai spus ca nu are nimic sa-si reproseze si ca el a pilotat exact asa cum ar fi trebuit.

Veteranul australian a reusit sa termine pentru prima data in acest sezon in fata coechipierului sau, germanul Sebastian Vettel, dar una peste alta cursa din Germania a fost mai degraba o dezamagire pentru Webber. Astfel, pilotul Red Bull, plecat din pole-position, nu a fost capabil sa-si mentina pozitia si a fost nevoit sa se multumeasca in final doar cu ultimul loc pe podiumul de premiere.

'' Nu am fost suficient de rapizi astazi. '' a declarat sec Webber dupa cursa de la Nurburgring.  Australianul a mai spus: '' Sunt multumit de modul in care am pilotat, dar Lewis si Fernando au avut in mod clar acel ceva care i-a facut sa termine in fata mea, mai ales in ultima parte a cursei. Masina noastra a fost mai lenta, ceea ce ne-a facut sa ramanem descoperiti in ceea ce priveste strategia si sa pierdem pana la urma. ''

Totusi, Mark Webber s-a declarat optimist in ceea ce priveste viitoarele curse si a declarat ca are incredere in inginerii Red Bull si in capacitatile acestora de a remedia problemele echipei cat mai curand.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0840 :: 22.11MB