No SSO cookie

Webber: Dominarea lui Vettel a luat sfarsit

voteaza
(0/ 0)
Webber: Dominarea lui Vettel a luat sfarsit
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotul australian Mark Webber nu crede ca Vettel poate domina sfarsitul acestui campionat si este de parere ca victoriile de cursa din finele sezonului se vor imparti intre mai multi piloti.

 
 

Pilotul australian Mark Webber a declarat ca perioada de dominare a lui Sebastian Vettel in Formula 1 a luat sfarsit si ca germanul va trebui sa munceasca serios pentru a mai obtine victorii de cursa in acest sezon.

Vettel, campionul mondial en-titre din Formula 1, a inceput fulgerator sezonul 2011, obtinand cinci victorii in primele sase curse ale anului. Totusi, germanul nu a reusit sa-si mentina forma extraordinara in ultimele luni si nu a mai castigat din iunie.

In aceste conditii, Mark Webber, coechipierului lui Vettel de la Red Bull, spune ca germanul nu va mai putea sa repete performantele din debutul sezonului si ca urmatoarele curse vor fi mult mai echilibrate, iar victoriile se vor imparti intre mai multi piloti.

Mai mult decat atat, veteranul australian a declarat ca inca mai spera la titlul mondial, in ciuda diferentei de 85 de puncte care il separa de Vettel. '' Mai sunt opt curse pana la final. Seb este intr-o pozitie extraordinara, dar inca nu a castigat. Nu e nevoie decat de vreo doua curse pe care sa nu le termine si totul se poate schimba. '' a declarat Webber cu optimismul sau caracteristic.

In ceea ce priveste cursa din acest week-end, de la Spa, Mark Webber vede o lupta extrem de stransa intre trei echipe, Red Bull, Ferrari si McLaren, oricare dintre pilotii celor trei putand sa se impuna. '' Nu vad niciuna din cele trei echipe sa plece cu un avantaj in aceasta cursa si probabil ca lupta va fi foarte echilibrata. '' a spus pilotul australian.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0727 :: 17.78MB