No SSO cookie

Webber domina primele antrenamente de la Valencia

voteaza
(0/ 0)
Webber domina primele antrenamente de la Valencia
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Australianul Mark Webber s-a impus in prima sedinta de antrenamente libere de la Valencia cu un avans considerabil in fata celorlalti piloti.

 
 

Mark Webber, pilotul australian al echipei Red Bull, a inceput cu dreptul weekendul de cursa de la Valencia, dominand categoric prima sesiune de antrenamente libere. Webber a obtinut un timp cu nu mai putin de opt zecimi de secunda mai rapid decat cel al ocupantului locului secund, rusul Vitaly Petrov.

Al treilea in ierarhia primelor antrenamente de vineri de la Valencia s-a clasat ibericul Fernando Alonso, cel care a avut un timp foarte apropiat de cel al lui Petrov, in timp ce al patrulea a fost Lewis Hamilton, de la McLaren Mercedes.

Jenson Button, castigatorul cursei precedente, din Canada, a fost doar al saptelea, in timp ce campionul mondial en-titre Sebastian Vettel a obtinut doar al 16-lea timp al sesiunii, in conditiile in care Red Bull a incercat sa ruleze cu setarile motorului care vor fi cerute la Silverstone, in urmatoarea etapa a campionatului.

Incidentele nu au lipsit de pe pista circuitului spaniol, Nico Hulkenberg, Karun Chandhok si Timo Glock fiind protagonistii unor momente mai neplacute. Din fericire, toti cei trei piloti au scapat teferi si nevatamati dupa aceasta sesiune de antrenamente, cu toate ca nu acelasi lucru se poate spune despre monoposturile lor, destul de serios avariate.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0858 :: 17.78MB