No SSO cookie

Webber asteapta un rezultat bun in cursa din Singapore

voteaza
(0/ 0)
Webber asteapta un rezultat bun in cursa din Singapore
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Australianul Mark Webber a declarat ca se asteapta la o evolutie buna in cursa de duminica din Singapore si ca vrea mai mult decat a obtinut in calificari.

 
 

Pilotul australian Mark Webber s-a declarat satisfacut de evolutia sa din calificarile de sambata, dar a spus ca asteapta sa fie chiar mai competitiv in cursa de duminica din Singapore.

Webber, care a fost cel mai rapid in ultima sesiune de antrenamente libere, a ocupat pozitia secunda in calificari, fiind devansat doar de coechipierul sau, germanul Sebastian Vettel. Cu toate acestea, veteranul australian a fost destul de departe de liderul clasamentului pilotilor, in vreme ce Jenson Button, Lewis Hamilton si Fernando Alonso au stabilit timpi foarte apropiati de al lui.

'' Ma pot declara fericit. '' a spus Webber imediat dupa calificari. '' Nu este un circuit pe care eu sa ma fi simtit foarte bine in trecut, mai ales in calificari, asa ca este un pas mare pentru mine sa ocup locul secund aici. Totusi, cred ca in cursa pot sa fiu mai bun, asa cum am fost intotdeauna in Singapore. '' a adaugat australianul.

Cu toate acestea, Webber a recunoscut ca va avea o misiune extrem de dificila in a incerca sa-l invinga pe Sebastian Vettel, cel care a parut inca o data invincibil in calificari. '' Foarte rar face greseli Seb, iar timpul de pole de aici a fost unul extrem de competitiv si greu de batut pentru noi, ceilalti. In plus, el a fost intotdeauna mai rapid decat mine aici, asa ca o sa fie greu sa-l inving. '' a declarat pilotul secund al echipei Red Bull.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0699 :: 17.78MB