No SSO cookie

Webber: A fost numai vina mea

voteaza
(0/ 0)
Webber: A fost numai vina mea
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Australianul Mark Webber si-a recunoscut erorile comise in Marele Premiu de Formula 1 al Valenciei si a declarat ca ar fi trebuit sa termine cursa pe locul secund.

 
 

Mark Webber, pilotul de Formula 1 al echipei Red Bull Racing, a admis ca a gresit in duelul cu Fernando Alonso din timpul Marelui Premiu al Europei si ca ar fi putut sa termine cursa pe locul secund daca nu ar fi comis anumite erori.

Australianul a luat startul la Valencia de pe pozitia secunda, pozitie pe care si-a pastrat-o pana la ultima oprire la boxe, oprire pe care in mod eronat a realizat-o inaintea lui Fernando Alonso, permitandu-i acestuia sa treaca in fata lui si sa-i fure locul al doilea pe podium.

'' Cred ca ar fi trebuit sa terminam pe locul al doilea, dar pana la urma nu s-a intamplat acest lucru. '' a declarat Webber deznadajduit dupa cursa. '' A fost probabil cea mai buna cursa a mea din acest an, in conditiile in care diferenta dintre mine, Seb si Fernando era la un moment dat de doar cinci secunde, dar in final nu a iesit asa cum ne doream si sunt singurul vinovat pentru asta. '' a mai spus Webber.

De asemenea, veteranul australian a dorit sa sublinieze ca decizia de a intra la boxe in acel moment, adica inaintea lui Fernando Alonso, i-a apartinut lui si nu oficialilor echipei, fiind ''un risc pe care mi l-am asumat''.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0654 :: 17.78MB