No SSO cookie

Webber: ordinele de echipa nu vor schimba nimic

voteaza
(0/ 0)
Webber: ordinele de echipa nu vor schimba nimic
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mark Webber a declarat ca fanii Formula 1 nu au de ce sa se ingrijoreze in privinta diminuarii spectacolului dupa permiterea ordinelor de echipa si ca aceste lucruri se intamplau si in anii trecuti, se intampla si probabil se vor intampla mereu.

 
 
Pilotul australian al echipei de Formula 1 Red Bull, Mark Webber, s-a declarat convins ca nu se va schimba mare lucru in Marele Circ dupa permiterea ordinelor de echipa si ca fanii vor savura la fel ca pana acum spectacolul acestui sport.

Webber a dorit sa linisteasca iubitorii de Formula 1, spunand ca schimbarea nu o sa fie una care o sa se vada prea tare. Mai mult, australianul a spus ca ordinele de echipa, desi pana acum nu erau permise de regulament, au fost des utilizate si in precedentele sezoane si ca a trecut chiar el prin mai multe situatii de acest gen.

Australianul s-a referit si la manevra Ferrari din 2010 de la Hockenheim, cand lui Felipe Massa i s-a transmis codificat de la boxe sa-i permita lui Fernando Alonso sa-l depaseasca. Astfel, Webber crede ca aceasta manevra a fost una foarte brutala si ca mai urat de atat nu se poate pentru spectacol, dar spune de asemenea si ca manevre de acest gen sunt extrem de rare.

In privinta zvonurilor cum ca si-ar fi dorit sau si-ar dori sa paraseasca echipa Red Bull, Webber a declarat ca nu a luat aceasta varianta in calcul niciodata pana acum, dar ca la capatul sezonului 2011 ''o sa vedem ce o sa se intample''.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0958 :: 22.11MB