No SSO cookie

Webber: Gata cu conflictele intre mine si Vettel!

voteaza
(0/ 0)
Webber: Gata cu conflictele intre mine si Vettel!
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mark Webber a declarat ca atat el, cat si coechipierul sau, Sebastian Vettel, au lasat conflictele dintre ei in urma si sunt pregatiti sa lucreze impreuna ca o echipa in 2011.

 
 
Pilotul australian al echipei Red Bull, Mark Webber, a promis ca nu va mai exista niciun fel de frictiune intre el si coechipierul sau, Sebastian Vettel, in sezonul 2011 si ca cei doi vor incerca sa conlucreze ca o echipa.

Relatia dintre Webber si Vettel a fost una destul de rece pe durata sezonului 2010, in special dupa Marele Premiu din Turcia, in care cei doi au fost protagonistii unui accident si la finele caruia s-au acuzat unul pe celalalt.

Australianul spune ca acum relatia lor este una normala si ca tensiunile, daca vor mai exista, sunt unele de asteptat, in conditiile unei concurenta si a unui echilibru atat de mare. De asemenea, Mark Webber a spus ca este extrem de important ca Red Bull sa-si pastreze titlul constructorilor si pentru asta, atat el, cat si noul campion mondial de la piloti trebuie sa dea tot ce au mai bun din ei.

Webber, castigator a patru curse in sezonul recent incheiat, a recunoscut ca asteptarile sunt foarte mari in acest moment atat de la el, cat si de la echipa, dar a spus ca este increzator ca isi poate chiar imbunatati performantele din 2010.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1453 :: 22.17MB