No SSO cookie

Webber, cel mai rapid in sesiunea a doua de antrenamente

voteaza
(0/ 0)
Webber, cel mai rapid in sesiunea a doua de antrenamente
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sesiunea a doua a antrenamentelor din Coreea de Sud i-a adus in prim plan pe pretendentii la titlul mondial, acestia ocupand cinci dintre primele sapte pozitii. Cel mai rapid a fost chiar liderul clasamentului general, australianul Mark Webber.

 
 
Sesiunea a doua de antrenamente din Coreea de Sud, desfasurata vineri, a aratat adevarata valoare a concurentilor la titlul mondial. Astfel, cei cinci piloti care mai au sanse la obtinerea titlului suprem in acest sezon au ocupat cu totii pozitii in primii sapte. Dintre acestia, cel mai rapid a fost chiar liderul clasamentului general, australianul Mark Webber.

Dupa o prima sesiune de antrenamente in care majoritatea pilotilor fruntasi s-au multumit sa tatoneze pista din Coreea de Sud, sesiunea a doua ne-a aratat cinci piloti determinati sa atace si sa se lupte pentru sansele lor la titlu. Mark Webber a fost cu adevarat impresionant, demonstrand ca nu se afla pe primul loc in clasament intamplator, fiind singurul care a coborat sub timpul de un minut si 38 de secunde.

Cel mai bun timp al australianului a fost de 1:37,942 secunde, acesta fiind urmat de Fernando Alonso, mai lent cu aproape doua zecimi si de Lewis Hamilton, cel care obtinuse cel mai bun timp in prima sesiune a antrenamentelor. Pe patru s-a clasat polonezul Robert Kubica, din nou impresionant, dupa ce in prima sesiune obtinuse al doilea timp.

Pozitia a cincea a fost ocupata de Jenson Buttton, in timp ce pe sase s-a clasat Felipe Massa, brazilianul de la Ferrari. Cel mai lent dintre pretendentii la titlu a fost in aceasta sesiune in mod surprinzator germanul Sebastian Vettel, doar al saptelea. In urma lui s-au clasat in ordine Vitaly Petrov, Nico Rosberg, Kamui Kobayashi, Nick Heidfeld. Michael Schumacher si Rubens Barrichello.

In privinta incidentelor, nici acum nu s-a intamplat nimic care sa se lase cu urmari grave, Webber sau Sakon Yamamoto avand cateva mici dificultati de control al monopostului.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0860 :: 17.79MB