No SSO cookie

Webber, bucuros pentru infrangerea lui Vettel

voteaza
(0/ 0)
Webber, bucuros pentru infrangerea lui Vettel
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mark Webber a socat la finele Marelui Premiu de Formula 1 al Chinei, australianul declarand ca este bucuros ca Lewis Hamilton l-a invins pe Sebastian Vettel, acesta din urma fiind coechiperul lui Webber la Red Bull.

 
 
Australianul Mark Webber l-a felicitat pe Lewis Hamilton dupa ce acesta din urma s-a impus in Marele Premiu de Formula 1 al Chinei si a declarat ca este usurat ca Sebastian Vettel a fost oprit din drumul sau spre un nou titlu mondial.

Vettel a castigat la pas primele doua curse ale sezonului 2011 si a fost foarte aproape sa o castige si pe a treia, dar Lewis Hamilton i-a furat victoria de la Shanghai in ultimele tururi. De cealalta parte, Webber a facut o cursa de revenire extraordinara in China si a prins un loc pe podium nesperat dupa ce in calificari obtinuse doar al 18-lea timp.

In aceste conditii, Webber este de parere ca este bine pentru competitivitatea campionatului faptul ca cineva a reusit sa intrerupa perioada de dominatie a pilotului german. '' Felicitari lui Lewis, este bine ca cineva l-a oprit in sfarsit pe Seb. Bineinteles, Vettel este in aceeasi echipa cu mine si nu-i pot dori raul, dar cu totii ne batem pentru titlul la piloti asa ca e normal sa nu-mi doresc sa castige toate cursele. '' a declarat australianul cu sinceritate.

In ceea ce priveste evolutia sa din China, Mark Webber a declarat ca a fost un grand prix interesant, in care lucrurile s-au schimbat radical de la tur la tur, iesind pana la urma bine pentru el si pentru echipa. Australianul a recunoscut ca a avut un moment, dupa prima oprire la boxe, cand era convins ca nu va putea nici macar sa termine in puncte aceasta cursa, dar a continuat sa forteze, sa creada in el si in sansa lui si pana la urma a reusit o clasare mai mult decat onorabila.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0995 :: 17.78MB