No SSO cookie

Virgin isi va lansa noua masina pe 7 februarie`

voteaza
(0/ 0)
Virgin isi va lansa noua masina pe 7 februarie`
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul monopost Virgin va fi lansat oficial pe 7 februarie, la Londra si va fi utilizat la a doua sesiune de teste a iernii, cea de la Jerez.

 
 
Echipa de Formula 1 Virgin Racing a anuntat oficial ca va lansa noua masina dupa prima sesiune de teste de la Valencia, in data de 7 februarie.

Echipa britanica a mai dezvaluit ca lansarea oficiala va avea loc la Londra si ca primul prilej cu care noua masina va putea fi vazuta pe circuit va fi sesiunea de teste de la Jerez, a doua dintre cele patru programate inainte de inceperea noului sezon de Formula 1.

Noul monopost Virgin se va numi MVR-02, litera ''M'' din aceasta titulatura venind de la noul sponsor principal al echipei, firma ruseasca Marussia.

Anuntul oficial Virgin a fost unul destul de laconic, mai multe detalii ''urmand a fi facute publice in curand'', conform declaratiilor purtatorului de cuvant al echipei.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0815 :: 17.78MB