No SSO cookie

Villeneuve e pregatit sa renunte la Formula 1

voteaza
(0/ 0)
Villeneuve e pregatit sa renunte la Formula 1
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Jacques Villeneuve a declarat ca a hotarat sa renunte la visul sau de a patrunde din nou in Formula 1 alaturi de echipa sa, Durango, si ca este momentul sa se axeze pe scopuri mai mici si mai usor de atins.

 
 
Fostul pilot de Formula 1 Jacques Villeneuve nu mai vrea sa revina in lumea Formula 1, dupa ce propunerea echipei sale, Durango, de a ocupa un al treisprezecelea loc in sezonul 2011 a fost respinsa.

Federatia Internationala de Automobilism a respins atat fosta echipa din GP 2, Durango, cat si alte echipe, considerand ca niciuna dintre acestea nu este pregatita logistic si financiar pentru a se alatura Marelui Circ. Astfel, si in sezonul 2011, la startul Formula 1 se vor afla tot 12 echipe, ca si in prezent.

Villeneuve s-a aratat extrem de dezamagit de hotararea FIA si, in ciuda primei reactii prin care anunta ca nu vrea inca sa se dea batut si vrea sa mai incerce sa obtina autorizatia pentru Formula 1, este gata acum sa renunte la visul sau.

Canadianul, fost campion mondial in 1997, a declarat: '' Am muncit din greu sa construim o echipa competitiva si sa facem rost de resursele financiare necesare. Totusi, nu am avut succes, asa ca s-ar parea ca este vremea sa nu ne mai facem iluzii pentru Formula 1. ''

Villeneuve a lasat de inteles ca este mai degraba fortat sa renunte la visul de a reveni in Formula 1, sponsorii pe care acesta i-a atras la Durango nefiind dispusi sa astepte la nesfarsit dupa ceva ce are sanse din ce in ce mai mici sa se intample. Canadianul s-a aratat dezamagit si de faptul ca echipa a fost nevoita sa renunte la Nascar, acolo unde existau sanse mai bune de acces, in favoarea Formula 1 si a declarat ca de acum inainte se va concentra pe un singur tel, mai mic si mai usor de atins.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1098 :: 22.11MB