No SSO cookie

Vettel va pleca din pole-position si la Monza

voteaza
(0/ 0)
Vettel va pleca din pole-position si la Monza
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotul german Sebastian Vettel va pleca din pole-position pentru a zecea oara in sezonul 2011 dupa ce a obtinut cel mai bun timp al calificarilor de sambata de la Monza.

 
 

Campionul mondial en-titre Sebastian Vettel a reusit o noua sesiune de calificari impresionanta, obtinand la Monza, in Italia, al zecelea pole-position al sezonului 2011. Vettel va fi urmat pe grila de start a cursei de duminica de cei doi piloti britanici ai echipei McLaren, Lewis Hamilton si Jenson Button.

Vettel, cel care incepuse week-endul de cursa de la Monza, cu un dezavantaj serios in fata masinilor McLaren, s-a impus extrem de clar in calificarile de sambata, oprind cronometrul in cel mai bun tur al sau la un impresionant 1:22, 275. Lewis Hamilton a reusit un timp cu jumatate de secunda mai slab decat al pilotului Red Bull, in ciuda faptului ca fusese cel mai rapid in primele antrenamente de vineri.

Hamilton ar fi putut poate sa scoata un timp mai bun in calificari, dar a comis o eroare de pilotaj in chiar ultimul sau tur rapid de sambata. Jenson Button s-a clasat pe locul trei, cu un timp foarte apropiat de cel al coechipierului sau, in vreme ce al patrulea a fost Fernando Alonso, de la Ferrari.

Mark Webber va lua startul doar de pe locul cinci, in vreme ce Felipe Massa va fi al saselea la debutul cursei de la Monza. Vitaly Petrov si Michael Schumacher vor ocupa linia a patra a grilei de start, in vreme ce Nico Rosberg si Bruno Senna vor lua startul de pe noua si zece.

Trebuie remarcata si evolutia foarte buna a britanicului Paul di Resta, cel care a reusit sa obtina un timp mai bun decat coechipierul sau, Adrian Sutil, si a ocupat locul 11, ratand de putin intrarea in top ten. La capitolul surprize neplacute trebuie remarcati pilotii Sauber, cei care au reusit clasari modeste pe locurile 15( Sergio Perez) si 17( Kamui Kobayashi).

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0700 :: 17.78MB