No SSO cookie

Vettel si Webber au facut pace

voteaza
(0/ 0)
Vettel si Webber au facut pace
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotii celor de la Red Bull s-au impacat in cadrul unei intalniri de la fabrica Red Bull.

 
 
Sebastian Vettel si Mark Webber au participat la o sedinta cu privire la accidentul din turul 40 al Grand Prix-ului din Turcia. Cei doi au fost protagonistii unui accident in lupta pentru primul loc. Sedinta a avut loc la fabrica Red Bull din Milton Keynes. La sedinta au participat seful echipei Christian Horner, seful echipei de mecanici Adrian Newey si consultantul Helmut Marko.

Dupa sedinta, echipa Red Bull a oferit o declaratie in care spunea ca aceasta intalnire a fost una pozitiva si ca cei doi piloti au tras linie in ceea ce priveste accidentul din Turcia.Vettel a declarat ca ii pare rau ca echipa a pierdut acele punctele esentiale. Acesta a mai spus ca el si Mark Webber sunt piloti profesionisti, iar ce s-a intamplat in Turcia a facut parte din spiritul competitiei.

Mark Webber a declarat ca acest accident a influentat intreaga echipa, dar nu se va mai repeta si cel mai important lucru este faptul ca nu va afecta modul in care cei doi piloti se vor raporta unul la celalalt. Ambii piloti asteapta cu nerabdare cursa din Canada.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0731 :: 17.78MB