No SSO cookie

Vettel si Red Bull, premiati la Monaco

voteaza
(0/ 0)
Vettel si Red Bull, premiati la Monaco
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sebastian Vettel, Christian Horner, Fernando Alonso si Mark Webber au fost premiati cu trofeele sezonului 2010 de Formula 1 in cadrul unei gale organizate de FIA la Monaco.

 
 
Gala de acordare a premiilor Federatiei Internationale de Automobilism a avut loc anul acesta la Monaco. Cu acest prilej, Jean Todt, presedintele FIA i-a acordat in mod oficial trofeul pilotilor din Formula 1 germanului Sebastian Vettel, cel mai tanar campion mondial din istoria acestui sport.

Christian Horner, managerul Red Bull, a primit trofeul constructorilor din partea lui Bernie Ecclestone, in timp ce spaniolul Fernando Alonso si australianul Mark Webber au fost si ei recompensati pentru pozitiile ocupate pe podiumul final al pilotilor in sezonul recent incheiat.

'' Este o seara uimitoare pentru mine si pentru intreaga echipa Red Bull.'' a declarat Vettel, adaugand: '' Castigarea campionatului este incredibila, este implinirea unui vis pentru mine si marcheaza un sezon extraordinar pentru noi, cu multe suisuri si coborasuri, dar incheiat cum nu se putea mai bine.''

Pe langa trofeele pentru piloti si constructori, alte doua premii au mai fost acordate in cadrul galei FIA. Astfel, Yung Cho-Chung, presedintele Asociatiei Coreene de Automobilism, a primit trofeul pentru cel mai bun promoter de cursa, iar trofeul pentru cele mai bune transmisiuni realizate de la o cursa de F1 a fost acordat Companiei Media Abu Dhabi si companiei FOM pentru excelenta acoperire a Marelui Premiu de la Abu Dhabi.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1093 :: 17.78MB