No SSO cookie

Vettel: Pole-ul este meritul inginerilor si mecanicilor

voteaza
(0/ 0)
Vettel: Pole-ul este meritul inginerilor si mecanicilor
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sebastian Vettel a laudat oficialii Red Bull la finele calificarilor din Ungaria si a declarat ca pole-positionul de la Budapesta li se datoreaza lor si numai lor.

 
 

Campionul mondial en-titre Sebastian Vettel a dezvaluit la finele calificarilor de sambata din Ungaria ca modificarile de ultim moment aduse masinii in noaptea de vineri spre sambata au fost decisive si i-au adus pole-positionul la Budapesta.

Mecanicii si inginerii Red Bull au incalcat interdictia FIA si au muncit toata noaptea de vineri spre sambata pentru a opera niste modificari de ordin tehnic asupra monopostului lui Sebastian Vettel. Acest lucru s-ar parea ca a facut diferenta, Vettel obtinand cel mai bun timp atat in antrenamentele de sambata dimineata, cat si in sesiunea de calificari de dupa-amiaza.

Red Bull nu are de ce sa-si faca griji nici in privinta unei penalizari, deoarece regulamentul FIA permite echipelor de Formula 1 sa incalce acea interdictie cu privire la lucrul asupra masinilor inaintea calificarilor de patru ori pe sezon.

'' Calificarile au fost foarte bune pentru noi, iar totul se datoreaza echipei care a reusit sa intoarca situatia de ieri( n.r.: vineri), atunci cand baietii de la McLaren erau in mod consistent mai rapizi decat noi. S-a lucrat mult la masina si s-a dormit foarte putin in aceasta noapte la Red Bull, dar una peste alta a meritat, iar acest pole-position este modul in care le multumesc inginerilor si mecanicilor pentru munca lor extraordinara.'' a declarat Sebastian Vettel dupa obtinerea celui de-al optulea pole-position din acest sezon.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0634 :: 17.78MB